Pamiršote prisijungti prie „Google“ paskyros? Nesijaudinkite, galite atsijungti iš „Gmail“ nuotoliniu būdu.



Ar pamiršote atsijungti nuo „gmail“, kurį neseniai atidarėte iš viešojo kompiuterio ar biuro kompiuterio? Ar manote, kad kažkas prisijungė prie „Gmail“ paskyros ir skaito jūsų el. Laiškus? Nesijaudinkite, galite atsijungti nuo „Gmail“ paskyros iš bet kurio interneto prijungto kompiuterio.

„GMail“ leidžia uždaryti nuotolines sesijas, kurias atidarėte kitame kompiuteryje. Ši nuotolinio atsijungimo funkcija gali pasiekti jūsų „Gmail“ pašto dėžutės puslapį. Prisijunkite prie „GMail“ paskyros ir slinkite žemyn iki galo, kol pamatysite paskutinės paskyros veiklos nuorodą .

Kai spustelėsite „Details“ (išsami informacija), pamatysite kitą langą su jūsų prisijungimu. Skiltyje Veikla šioje paskyroje žr. Mygtuką „Išspausdinti visas kitas sesijas“. Galite pasirinkti šią parinktį ir spustelėti šį mygtuką, jei norite išeiti iš visų kitų anksčiau prisijungusių įrenginių ir kompiuterių.

Jei jau sukonfigūravote el. Paštą kituose mobiliuosiuose įrenginiuose, tada atsisakykite visų kitų seansų parinkties ir uždarysite el. Paštą iš visų įrenginių. Tokiu atveju geriausias pasirinkimas bus atskirti kiekvieną skyrių atskirai ir uždaryti kiekvieną sesiją atskirai, jei nenaudojate jų.

Jei įtariate, kad kas nors skaito jūsų el. Laiškus, galite pamatyti, ar kas nors kitas atidarė jūsų el. Paštą iš to paties puslapio. Jei norite pateikti daugiau informacijos apie šią funkciją, žr. Kaip rasti, jei kas nors atidarė jūsų „Gmail“? dėl išsamesnės informacijos.

Ankstesnis Straipsnis

Geriausias „Mac“ ir „Windows“ tinklo skaitytuvas, kad niekas nesinaudotų „WiFi“ tinklu

Geriausias „Mac“ ir „Windows“ tinklo skaitytuvas, kad niekas nesinaudotų „WiFi“ tinklu

Naudodami „WiFi“ tinklą, lengva nulaužti banko ar kredito kortelės informaciją. Kaip žinote, kad niekas kitas nei jūsų šeima dalijasi jūsų tinklu? Kaip įsitikinate, kad „WiFi“ maršrutizatorius yra apsaugotas? Ar manote, kad jūsų internetas yra labai lėtas arba kažkas prisijungia prie jūsų tinklo? Visų pirma įsitikinkite,...

Kitas Straipsnis

Kaip įdėti „iPhone“ į „DFU“ režimą?

Kaip įdėti „iPhone“ į „DFU“ režimą?

DFU režimas - įrenginio programinės įrangos atnaujinimo režimas. Jei atkūrimas naudojant atkūrimo režimą neveikia, šį DFU režimą norite naudoti kaip paskutinį kurortas. Įdėję „iPhone“ į „DFU“ režimą, jis nebus įkeltas „iOS“ prieš bandant atkurti. Norėdami įdėti „iPhone“ į DFU režimą, kad galėtumėte atlikti „iTunes“ programinės įrangos atkūrimą, atlikite šiuos veiksmus: Pirmas žingsnis Atidarykite „iTunes“ ir prijunkite „iPhone“ prie „Mac“. Antras žingsnis Tuo pačiu metu palaikykite paspaudę mygtuką „Pradė...