Kaip įgalinti privatų naršymą „Internet Explorer“?



Kartais nenorite palikti savo interneto naršymo veiklos pėdsakų kompiuteryje. Nesvarbu, ar perkate dovaną bendrai naudojamame kompiuteryje, ar patikrinkite paskyrą interneto kavinėje, nenorite, kad kiti matytų naršymo ar paieškos istorijos įrodymus.

„InPrivate“ naršymas padeda neleisti „Internet Explorer“ saugoti jūsų naršymo sesijos duomenų. Tai apima slapukus, laikinus interneto failus, istoriją ir kitus duomenis. Pagal numatytuosius nustatymus įrankių juostos ir plėtiniai yra išjungti.

„InPrivate“ naršymą galite paleisti iš naujo skirtuko puslapis> Sauga> „InPrivate“ naršymas arba paspausdami „Ctrl“ + „Shift“ + P.

Toliau pateikiamame lange bus pateikta nedidelė „InPrivate“ naršymo funkcijų struktūra. „InPrivate“ naršymas padeda išvengti naršymo istorijos, laikinų interneto failų, formos duomenų, slapukų ir naudotojų vardų bei slaptažodžių išsaugojimo.

„Internet Explorer“ pradėjo naują naršyklės seansą, kuriame nebūtų jokios informacijos apie aplankytus tinklalapius ar atliktas paieškas. Uždarius naršyklės langą bus baigta „InPrivate“ naršymo sesija.

Jei norite išjungti „InPrivate“ naršymą, uždarykite šį naršyklės langą. Atidarius kitą kartą, „Internet Explorer“ paleidžia įprastą skirtuką naršymui.

Ar norite sužinoti daugiau apie privatų naršymą „Internet Explorer“, „Google Chrome“, „Mozilla Firefox“, „Apple Safari“, „Opera“, „iPad“ / „iPhone“ Safari? Eikite per visą straipsnį, skirtą Apsaugoti savo duomenis naršant viešame kompiuteryje.

Ankstesnis Straipsnis

Geriausias „Mac“ ir „Windows“ tinklo skaitytuvas, kad niekas nesinaudotų „WiFi“ tinklu

Geriausias „Mac“ ir „Windows“ tinklo skaitytuvas, kad niekas nesinaudotų „WiFi“ tinklu

Naudodami „WiFi“ tinklą, lengva nulaužti banko ar kredito kortelės informaciją. Kaip žinote, kad niekas kitas nei jūsų šeima dalijasi jūsų tinklu? Kaip įsitikinate, kad „WiFi“ maršrutizatorius yra apsaugotas? Ar manote, kad jūsų internetas yra labai lėtas arba kažkas prisijungia prie jūsų tinklo? Visų pirma įsitikinkite,...

Kitas Straipsnis

Kaip įdėti „iPhone“ į „DFU“ režimą?

Kaip įdėti „iPhone“ į „DFU“ režimą?

DFU režimas - įrenginio programinės įrangos atnaujinimo režimas. Jei atkūrimas naudojant atkūrimo režimą neveikia, šį DFU režimą norite naudoti kaip paskutinį kurortas. Įdėję „iPhone“ į „DFU“ režimą, jis nebus įkeltas „iOS“ prieš bandant atkurti. Norėdami įdėti „iPhone“ į DFU režimą, kad galėtumėte atlikti „iTunes“ programinės įrangos atkūrimą, atlikite šiuos veiksmus: Pirmas žingsnis Atidarykite „iTunes“ ir prijunkite „iPhone“ prie „Mac“. Antras žingsnis Tuo pačiu metu palaikykite paspaudę mygtuką „Pradė...