Kaip įgalinti privatų naršymą „Safari“?



Naršydami žiniatinklyje „Safari“ saugo informaciją apie aplankytas svetaines. Jei įjungėte slaptažodžio išsaugojimą automatinio pildymo parinktyse, „Safari“ taip pat saugo visus naudotojo vardus ir slaptažodžius, kuriuos įvedate automatiniam užpildymui, kai kitą kartą lankotės tinklalapyje.

Jei po to, kai naršote porą tinklalapių, kai kuri įstaiga patikrina jūsų kompiuterį, tada galite gauti visą naršymo istoriją, įskaitant automatinio užpildymo funkciją, jei jie aplanko tą patį tinklalapį, kurį lankotės anksčiau. Jie gali peržiūrėti jūsų naršymo elgesį arba saugomų slaptažodžių sąrašą, žinoma, nėra naudingi jūsų privatumui. Jei norite, kad kiti negalėtų pasiekti šios informacijos, prieš pradėdami naršyti galite įgalinti privatų naršymą.

Jei norite įjungti privatų naršymą, atlikite šiuos ekrano vaizdus.

  • Naršydami tinklalapį naudodami „Safari“, pasirinkite Veiksmų meniu> Privatus naršymas. (Veiksmų meniu yra šalia viršutinio dešiniojo „Safari“ lango kampo ir atrodo kaip įrankis.) Adreso lauke rodomas privatus mygtukas, rodantis, kad įjungta privataus naršymo funkcija.

  • Kai pamatysite patvirtinimo pranešimą, spustelėkite Gerai. Ekraną galite matyti dešinėje pusėje, pažymėtą kaip PRIVATE, patvirtinantį, kad įjungėte privatų naršymą.

Privatus naršymas visuomet išjungiamas, kai atidarote „Safari“, net jei jis buvo įjungtas, kai paskutinį kartą baigėte „Safari“. „Plug-ins“, kurie palaiko „Private Browsing“, taip pat sustabdo slapukus ir kitą stebėjimo informaciją.

Galite išjungti privatų naršymą, kurio nenorite būti privatus. Atlikite šiuos veiksmus:

  • Naršydami tinklalapį naudodami „Safari“, pasirinkite Veiksmų meniu>; Privatus naršymas (todėl žymė dingsta) arba adreso laukelyje spustelėkite mygtuką Privatus. (Veiksmų meniu yra šalia viršutinio dešiniojo „Safari“ lango kampo ir atrodo kaip įrankis.)
  • Uždarykite visus „Safari“ langus, kuriuos naudojote peržiūrėti asmeninę informaciją. Jei neuždarote langų, kiti vartotojai gali peržiūrėti šiuos puslapius mygtukais „Atgal“ ir „Pirmyn“.
  • Jei atsisiuntėte bet kokius elementus iš svetainių, privatus naršymas pašalina tik tuos elementus, kuriuos atsisiuntėte iš atsisiuntimų lango. Norėdami atsikratyti patys elementai, juos ištrinkite iš savo kompiuterio.

Tarkime, jei pamiršote įjungti „Private Browsing“ ir norite, kad po to, kai po kurio laiko, privatus naršymas būtų privatus, galite tai padaryti. Baigę naršyti, pasirinkite Veiksmų meniu> Atstatyti „Safari“. (Veiksmų meniu yra šalia viršutinio dešiniojo „Safari“ lango kampo ir atrodo kaip įrankis. Tai išvalys visą istoriją vienu paspaudimu.

Ar norite sužinoti daugiau apie privatų naršymą „Internet Explorer“, „Google Chrome“, „Mozilla Firefox“, „Apple Safari“, „Opera“, „iPad“ / „iPhone“ Safari? Eikite per visą straipsnį, skirtą Apsaugoti savo duomenis naršant viešame kompiuteryje.

Ankstesnis Straipsnis

8 Geriausios „iPhone WiFi“ priemonės ir tinklo analizatoriaus programos

8 Geriausios „iPhone WiFi“ priemonės ir tinklo analizatoriaus programos

Yra „iOS“ skirtų programų, kurios gali analizuoti „WiFi“ tinklą, „Scan WiFi“ kanalus, analizuoti tinklą ir tt Šie „iPhone WiFi“ įrankiai taip pat veikia kaip „WiFi“ kanalų skaitytuvas, suteikiantis prieigą prie tinklo realiuoju laiku. „WiFi“ tinklo analizatoriaus programa gali analizuoti kanalą ir leisti pasirinkti mažiausiai perkrautą kanalą, kad prijungtumėte įrenginį maksimaliam našumui. Kompiuterių vartotojams yra „Windows 1...

Kitas Straipsnis

Kaip montuoti kelis „DropBox“ ir „Cloud Accounts“ MAC kaip vietinius diskus

Kaip montuoti kelis „DropBox“ ir „Cloud Accounts“ MAC kaip vietinius diskus

Debesų saugykla sulaikė daugelio žmonių dėmesį; dėmesys, kurį sumušė jis, yra dėl jo paveldėtų savybių ir aukos. „Cloud“ šiuo metu yra pagrindinis dalykas, o keletas įmonių, nepriklausomai nuo to, ar jos yra didelės, ar mažos, patenka į debesų saugyklą ir naudojasi savybėmis, naudodamos ją savo naudai. Jis padeda išsaugoti skait...