Kaip nutildyti nepageidaujamus „Whatsapp“ pranešimus „Android“



Whatsapp yra labai žinomas tarp išmaniųjų telefonų vartotojų šiomis dienomis. Ji siūlo daugialypės terpės siuntimo paslaugą ir skambučius be jokių papildomų išlaidų, išskyrus jūsų interneto ryšį. Vienas iš svarbiausių Whatsapp traukos objektų yra daugelio grupių kūrimas, kad galėtų bendrauti su visais šios grupės žmonėmis.

Visi pranešimai konkrečiai grupei bus prieinami visiems nariams tik grupėje. Šiuo metu kiekvienas gali sukurti grupę ir pridėti bet kurį asmenį į tą grupę. Tai reiškia, kad vartotojas gali būti daugelio grupių, kurios gali būti svarbios, narys.

Todėl būtina vengti šių pranešimų iš nesvarbių „Whatsapp“ grupių, kad būtų tinkamai atsižvelgta į svarbius pranešimus. Čia matysime paprastą būdą, kaip išjungti „Android“ telefonu tam tikros grupės pranešimus.

Jei norite pradėti, atidarykite savo įrenginį „Whatsapp“. Paprastai jis bus atidarytas su jūsų pokalbių istorija, kurioje bus rodomos visos grupės, kurias pridėjote. Iš šio ekrano reikia pereiti prie grupės pokalbio, kuris turi būti išjungtas.

Įvedę į grupės pokalbį, kurį turime vengti, pranešimus, turime paliesti „Settings“ (ekranas). Kai kuriuose įrenginiuose tai bus kairysis jūsų prietaiso mygtukas. Bus rodomos tik kelios parinktys, pvz., Grupės informacija, Grupinė žiniasklaida, Paieška, Nutildyti, Sienų popierius ir tt Kad būtų išvengta pranešimų iš grupės, šiame ekrane palieskite parinktį „Išjungti“.

Dabar paspaudus „Mute“ (nutildyti), bus atidaryti „Mute“ (nutildymo) nustatymai. Čia mes galime pasirinkti trukmę, kuriai reikia vengti pranešimų iš grupės. Didžiausia trukmė bus nuo 1 metų. Pasirinkite bet kurią trukmę, kurią norite vengti pranešimų iš šio sąrašo.

Nepamirškite pašalinti „Pažymėti pranešimus“ pažymėjimo žymę kitaip, jei pranešimo skydelyje pranešimus gausite be jokių tonų ar vibracijų. Bakstelėkite „Rodyti pranešimus“, kad išvalytumėte, ir palieskite „Gerai“, kad jį užbaigtumėte. Dabar šios konkrečios grupės pranešimai apie pranešimus neras jūsų pasirinktos trukmės.

Jei norite atkurti pranešimus iš konkrečios grupės, įveskite grupės pokalbio langą ir nustatykite šio ekrano nustatymus, kaip paaiškinta aukščiau. Bakstelėkite „Cancel Mute“, kad atkurtumėte tos grupės pranešimus.

Ši procedūra taikoma grupiniams pokalbiams, kuriuose užmezgama keletas kontaktų kaip nariai ir kontaktai. Jei norite išvengti pranešimų iš vieno kontakto, mes galime naudoti blokavimo parinktį, kurioje bus užblokuoti visi pranešimai ir skambučiai iš šio kontakto arba galite naudoti atskirą parinktį „Nutildyti“ arba pritaikytą pranešimą, paliesdami kontaktinę nuotrauką ir informacijos parinktį „I“. Ši funkcija prieinama naudojant naujausią atnaujintą „Whatsapp for Android“ versiją. Norėdami naudoti blokavimo parinktį, turime atidaryti pokalbio ekraną su šiuo kontaktu ir bakstelėkite „Nustatymai“. Nustatymų meniu mums reikia bakstelėkite parinktį „Daugiau“, jei norite tęsti.

Bus atidarytas kitas nustatymų ekranas. Nuo to reikia parinkties „Blokuoti“, kad būtų visiškai išvengta pranešimų ir skambučių iš šio konkretaus kontakto. Ji paprašys patvirtinimo ir palieskite „Gerai“, kad patvirtintumėte, ir iš to kontakto negausite jokių skambučių ar pranešimų, kol neišblokuosite.

Jei norite atblokuoti šį kontaktą, nustatykite nustatymus iš kontaktinio pokalbio ekrano ir eikite į skyrių „Daugiau“. Tame ekrane galime paliesti „Atblokuoti“, kad atkurtumėte skambučius ir pranešimus iš šio kontakto.

Kadangi vartotojams yra prieinamos naujos galimybės bendrauti viena su kita, taip pat atsiranda poreikis selektyviai bendrauti. Šios naujos programos suteikia geresnius pasirinkimo būdus visiems žmonėms kartu su geriausia bendravimo patirtimi.

Ankstesnis Straipsnis

Geriausias „Mac“ ir „Windows“ tinklo skaitytuvas, kad niekas nesinaudotų „WiFi“ tinklu

Geriausias „Mac“ ir „Windows“ tinklo skaitytuvas, kad niekas nesinaudotų „WiFi“ tinklu

Naudodami „WiFi“ tinklą, lengva nulaužti banko ar kredito kortelės informaciją. Kaip žinote, kad niekas kitas nei jūsų šeima dalijasi jūsų tinklu? Kaip įsitikinate, kad „WiFi“ maršrutizatorius yra apsaugotas? Ar manote, kad jūsų internetas yra labai lėtas arba kažkas prisijungia prie jūsų tinklo? Visų pirma įsitikinkite,...

Kitas Straipsnis

Kaip įdėti „iPhone“ į „DFU“ režimą?

Kaip įdėti „iPhone“ į „DFU“ režimą?

DFU režimas - įrenginio programinės įrangos atnaujinimo režimas. Jei atkūrimas naudojant atkūrimo režimą neveikia, šį DFU režimą norite naudoti kaip paskutinį kurortas. Įdėję „iPhone“ į „DFU“ režimą, jis nebus įkeltas „iOS“ prieš bandant atkurti. Norėdami įdėti „iPhone“ į DFU režimą, kad galėtumėte atlikti „iTunes“ programinės įrangos atkūrimą, atlikite šiuos veiksmus: Pirmas žingsnis Atidarykite „iTunes“ ir prijunkite „iPhone“ prie „Mac“. Antras žingsnis Tuo pačiu metu palaikykite paspaudę mygtuką „Pradė...