Kaip pašalinti automatinius išsaugotus slaptažodžius IE, „Chrome“, „Firefox“ ir „Safari“?



Dauguma naršyklių, pvz., „Internet Explorer“, „Chrome“, „Safari“ ir „Firefox“, savo leidimu gali išsaugoti jūsų internetinių paskyrų duomenis. Šie įrašyti duomenys apima jūsų dažnai naudojamų internetinių paskyrų naudotojo vardą ir slaptažodžius.

Paprastai šie duomenys saugomi atitinkamame naršyklės nustatyme vietiniame kompiuteryje. Jūsų funkcijos trūkumas yra tas, kad kiekvienas gali matyti šią išsaugotą informaciją, pvz., Naudotojo vardą ir slaptažodį, jei jie atidaro ir patikrina naršyklės nustatymus.

Jei turite nešiojamąjį kompiuterį, kuriame bendrai naudojate nešiojamąjį kompiuterį su savo draugais ir šeima, ir manote, kad šie saugomi duomenys yra jūsų privatumo rizika, šiuos saugomus slaptažodžius galite išvalyti iš naršyklės nustatymų.Kiekviena iš šių naršyklių saugo šiuos būdus informacija.

Kartais gali būti sunku sužinoti šiuos duomenis pagal naršyklės nustatymus. Kiekvienoje naršyklėje šie saugomi slaptažodžiai yra skirtingi ir labai priklauso nuo naršyklės.

Šiame straipsnyje išvardijami veiksmai, pašalinantys automatinių išsaugotų slaptažodžių sąrašą pagrindinėms naršyklėms, kurios paprastai naudojamos, įskaitant „Internet Explorer“, „Chrome“, „Safari“ ir „Firefox“.

„Google Chrome“ pašalinkite automatinį išsaugotą slaptažodį

„Chrome“ valdymo skydelio mygtukas> Nustatymai (chrome: // settings /)> Rodyti išplėstinius nustatymus ...> Privatumas> Spustelėkite „Išvalyti naršymo duomenis“> Pasirinkite laiko pradžią> įsitikinkite, kad pasirinkote slaptažodžius> Spustelėkite „Išvalyti naršymo duomenis“

Pažymėkite žymės langelį, pavadintą „Slaptažodžiai“, ir pažymėkite langelį. Jei norite išvalyti visus naršyklėje saugomus slaptažodžius, spustelėkite „Išvalyti naršymo duomenis“.

„Mozilla Firefox“ pašalinkite automatinį išsaugotą slaptažodį

„Firefox“ valdymo skydelio mygtukas> Funkcijos> Saugumas> Slaptažodžiai> Išsaugoti slaptažodžiai> Pašalinti viską

Žr. Langelį „Pašalinti“ arba „Pašalinti viską“ ir spustelėkite atitinkamą langelį, kad išvalytumėte visą slaptažodžių sąrašą arba pasirinktas eilutes iš saugomo slaptažodžių sąrašo.

„Internet Explorer“ pašalinkite automatinį išsaugotą slaptažodį

Pirmiausia turite sužinoti interneto mygtuką. Spustelėkite „Internet Explorer“ nustatymo mygtuką> Interneto parinktys> Turinys> Automatinis užbaigimas> Nustatymai> Ištrinti automatinio užbaigimo istoriją> Slaptažodžiai (patikrinimas)> Spustelėkite „Ištrinti“

Pažymėkite žymės langelį, pavadintą „Slaptažodžiai“, ir pažymėkite langelį. Jei norite išvalyti visus naršyklėje saugomus slaptažodžius, spustelėkite mygtuką „Ištrinti“.

„Safari“ pašalinkite automatinį išsaugotą slaptažodį

Šie veiksmai pagrįsti „Safari“ naršyklės MAC OS. MAC viršutiniame meniu spustelėkite Safari> Preferences> Passwords>

Galite peržiūrėti visus saugomus slaptažodžius su svetainėmis, naudotojo vardo ir slaptažodžio stulpeliais. Pasirinkite bet kurią eilutę, kad pašalintumėte pasirinktą slaptažodį, arba spustelėkite „Pašalinti viską“, kad išvalytumėte slaptažodį.

Kai perkate savo nešiojamąjį kompiuterį ar dovaną kam nors kitam asmeniui, turėtumėte eiti į šią procedūrą, kad įsitikintumėte, jog išvalėte visus nešiojamojo kompiuterio duomenis. Tai procedūra, kurią turite atlikti prieš tvarkydami nešiojamąjį kompiuterį, kad apsaugotumėte savo duomenis.

Ankstesnis Straipsnis

Geriausias „Mac“ ir „Windows“ tinklo skaitytuvas, kad niekas nesinaudotų „WiFi“ tinklu

Geriausias „Mac“ ir „Windows“ tinklo skaitytuvas, kad niekas nesinaudotų „WiFi“ tinklu

Naudodami „WiFi“ tinklą, lengva nulaužti banko ar kredito kortelės informaciją. Kaip žinote, kad niekas kitas nei jūsų šeima dalijasi jūsų tinklu? Kaip įsitikinate, kad „WiFi“ maršrutizatorius yra apsaugotas? Ar manote, kad jūsų internetas yra labai lėtas arba kažkas prisijungia prie jūsų tinklo? Visų pirma įsitikinkite,...

Kitas Straipsnis

Kaip įdėti „iPhone“ į „DFU“ režimą?

Kaip įdėti „iPhone“ į „DFU“ režimą?

DFU režimas - įrenginio programinės įrangos atnaujinimo režimas. Jei atkūrimas naudojant atkūrimo režimą neveikia, šį DFU režimą norite naudoti kaip paskutinį kurortas. Įdėję „iPhone“ į „DFU“ režimą, jis nebus įkeltas „iOS“ prieš bandant atkurti. Norėdami įdėti „iPhone“ į DFU režimą, kad galėtumėte atlikti „iTunes“ programinės įrangos atkūrimą, atlikite šiuos veiksmus: Pirmas žingsnis Atidarykite „iTunes“ ir prijunkite „iPhone“ prie „Mac“. Antras žingsnis Tuo pačiu metu palaikykite paspaudę mygtuką „Pradė...