Kaip bendrinti nuotraukas ir skelbimus „Google“ nuotraukų albumuose?



Facebook „Twitter“ Pinterest WhatsApp Telegrama

    2015 m. „Google“ pradėjo „Google“ nuotraukų programą su neribota nuotraukų įkėlimo vieta išmaniųjų telefonų vartotojams. Per labai trumpą laiką „Google“ nuotraukos tapo viena geriausių „Photo Backup“ programų išmaniųjų telefonų naudotojų, turinčių nuostabių funkcijų ir nemokamą atsarginę paslaugą. Kasdien „Google“ kūrėjai prideda daugybę funkcijų, tokių kaip sugebėjimas kurti koliažus, filmus ir stilius, AI integracija ir tt Su „AI“ patobulinimu „Google“ nuotraukos tapo labiau socialinės, gali žiūrėti į atmintį ir suskirstyti nuotraukas į albumus.

    Neseniai „Google“ kūrėjai pristatė daugiau funkcijų, skirtų bendrinti „Google“ nuotraukas draugams, įkelti nuotraukas į kitą bendrinamą „Google“ albumą ir tt, todėl ši nuotraukų programa tapo geriausia galinga „Cloud-based Photo Backup“ paslauga. Eikime toliau ir pamatysite „Google“ nuotraukų funkcijas, pvz., Siūlomą bendrinimą, bendrinamas bibliotekas, „Google“ nuotraukų albumo bendradarbiavimą ir kt.

    Įgalinti „Google“ nuotraukų siūlomą bendrinimą

    „Google“ nuotraukos tapo labiau socialin ÷ s, nei kada nors anksčiau, ir dalinimasis tapo lengvas. Vartotojai gali fotografuoti ir viskas. „Google“ nuotraukos analizuos nuotrauką, naudodamos veido atpažinimo ir įrenginio mokymosi galimybes, tada paspaudžia pranešimą ir dalinsis ja. Jei to nepakanka, „Google“ nuotraukos pasirenka tik geriausius vaizdus iš turimų nuotraukų. Siūlomas bendrinimas leidžia vartotojui dalintis nuotraukomis su programos pasiūlytais žmonėmis, pašalinti nereikalingus pasiūlymus arba pridėti reikalingą pasiūlymą.

    Jei norite bendrinti nuotraukas su žmogumi, neturinčiu „Google“ nuotraukų, galite ją bendrinti naudodami nuorodą, kurią galima siųsti el. Paštu arba tekstiniu pranešimu. Vartotojas, turintis kvietimą į kito asmens bendrinamą albumą, gali į savo kolekciją įtraukti savo nuotraukas, kurias gali peržiūrėti visi, turintys prieigą prie albumo. Jei praleisite bet kokį bendrinimo pasiūlymą, jis bus rodomas skyriuje, pavadintame praleistais pasiūlymais, kaip parodyta aukščiau esančiame paveikslėlyje.

    Nustatykite bendrinamas bibliotekas „Google“ nuotraukoms

    „Google“ nuotraukos padėjo lengviau bendrai naudoti visą nuotraukų rinkinį su kitais. Taip pat galite sukonfigūruoti, kad galėtumėte bendrinti tik konkrečių asmenų nuotraukas, o funkcija, leidžianti tai padaryti, yra pavadinta bendrinamomis bibliotekomis. Pažymėtas šios funkcijos taikymas - poros, dalinančios savo vaikų nuotraukas. Šią funkciją gali naudoti draugai, šeimos nariai ir visi. Galima pasirinkti išsaugoti visas ar pageidaujamąsias nuotraukas iš bendrinamų nuotraukų iš šios bibliotekos. Tai leidžia vartotojui ieškoti šių nuotraukų. Vartotojas taip pat gali pasirinkti, ar bendrinti nuotraukas tik nuo tam tikros datos.

    Norėdami nustatyti bendras bibliotekas, eikite į „Google“ nuotraukų meniu langą. Sąraše bakstelėkite „Bendrinti savo biblioteką“, į kurią bus įtrauktas adresatų sąrašas, kad galėtumėte bendrinti nuotraukas. Pasirinkite pageidaujamus kontaktus ir pasirinksite, ar norite bendrinti visas konkrečių asmenų nuotraukas ar nuotraukas iš tam tikros datos arba bet kuriuo metu.

    „Google“ nuotraukų bendrinimas su kitais

    „Google“ nuotraukos leidžia ne tik bendrinti nuotraukas, bet taip pat siūlo kai kurias bendrinimo parinktis. Vartotojas gali leisti kitiems žmonėms pamatyti albumą, kurį jie sukūrė, leisti kitiems pridėti nuotraukų į albumą ir leisti kitiems komentuoti albumą. Jei norite, kad kiti matytų albumą, kurį pasirinkote kitiems, atidarykite albumą ir pasirinkite daugiau mygtuko (taškų meniu) viršutiniame ekrano kampe.

    Iš išskleidžiamojo meniu pasirinkite „Bendrinimo parinktys“. Įjunkite parinktį „dalintis“. Bus sukurta dalinamoji nuoroda, kurią galima kopijuoti ir siųsti bet kuriam norinčiam.

    Leiskite vartotojams bendradarbiauti „Google“ nuotraukų albume

    Kaip minėta, naudotojas gali leisti kitiems pridėti nuotrauką prie savo albumo. Norėdami tai padaryti, atidarykite pageidaujamą albumą ir gaukite daugiau galimybių (viršutiniame dešiniajame ekrano kampe) ir pasirinkite parinktį „Bendrinimas“.

    Galite išjungti parinktį „Bendradarbiauti“, naudodami perjungimą, kaip nurodyta aukščiau pateiktame ekrane.

    Valdykite „Google“ nuotraukų komentarus

    Toliau galite valdyti bendrinamų albumų nuotraukų komentarus. Atidarykite albumą. Tada daugiau skiltyje pasirinkite „Bendrinimo parinktys“ (trys vertikalūs taškai viršutiniame dešiniajame kampe). Norėdami įjungti / išjungti komentarus iš kitų, perjungti įjungimo / išjungimo funkciją.

    „Google“ nuotraukos padėjo dalintis daug lengviau ir labiau socialiai. Naujas patobulinimas, skirtas bendrinimo funkcijai, leidžia jums, kaip „Google“, „praleidžia mažiau laiko dalintis savo prisiminimais ir daugiau laiko naudojasi jais“.

    Ankstesnis Straipsnis

    7 Geriausios ekrano įrašymo programos „Android“ telefonui ir planšetiniam kompiuteriui

    7 Geriausios ekrano įrašymo programos „Android“ telefonui ir planšetiniam kompiuteriui

    Facebook „Twitter“ Pinterest WhatsApp Telegrama „Android“ ekrano įrašymas buvo sunkus darbas, kuriam reikalingas įsišaknijęs „Android“ įrenginys ir jis turi būti prijungtas prie kompiuterio. „Google“ pradeda palaikyti ekrano įrašymą po „Lollipop“ išleidimo. „Google Play“ parduotuvėje yra daug programų, kad galėtumėte įrašyti „Android“ ekraną. Visos šios programos palaiko „Android Lollip...

    Kitas Straipsnis

    Kaip sustabdyti „Auto-Play“ vaizdo įrašus naršyklėse?

    Kaip sustabdyti „Auto-Play“ vaizdo įrašus naršyklėse?

    Ar nekenčiate, kai bandote naršyti kažką internete, ir vaizdo įrašas pradeda žaisti iš niekur? Dar blogiau, kai daugelis skirtukų yra atviri, jums gali tekti žiūrėti per visus skirtukus, kad galėtumėte rasti tą vieną puslapį, kuris atrodo be sprogimo. Būtų naudinga, jei galėtume išjungti šį automatinį leidimą. Tačiau dauguma naršykli...