Užbaigti „Android“ duomenų bazės „Facebook“ duomenų rinkinį



„Facebook“ pradeda eiti į viršų antraštes dėl kai kurių rimtų klausimų, susijusių su duomenų vagyste ir privatumo klausimais. Kaip teigiama pranešime, „Facebook“ renka naudotojo asmeninius duomenis be jų sutikimo ir suteikia kitoms mokslinių tyrimų įmonėms. Be to, socialinės žiniasklaidos milžinas nepaminėjo ir jų sąlygų požiūriu.

Dėl to vartotojai gali būti suinteresuoti, kaip apsaugoti „Android“ iš „Facebook“ duomenų rinkimo. Šiame straipsnyje mes matome svarbius veiksmus, kurių turite laikytis, kad panaikintumėte šį nereikalingą dalijimąsi duomenimis.

Riboti „Facebook“ programų leidimus „Android“

Kad socialinės žiniasklaidos programa galėtų veikti sklandžiai, turite pateikti pagrindinę prieigą prie „ saugojimo “ ir interneto ryšio. Be to, „Facebook“ programa prašo leidimų į kalendorių, kontaktus, vietą, mikrofoną, SMS ir telefoną. Be to, pagal įvairius leidimus reikia pradėti foną, pakeisti sistemos nustatymus, keisti „Wi-Fi“ ir „Bluetooth“ ryšį, kurie yra gana abejotini.

Jei norite patikrinti leidimus, eikite į „ Settings“ ir slinkite žemyn iki „ Application Manager“ ir ieškokite „Facebook“ programos.

Jei norite įsitikinti, kad „Facebook“ programa niekada nebeseka jums „Android“, pašalinkite visus leidimus, išskyrus „ Storage “. Kai tik norite eiti į „Facebook“, jis paprašys leidimo naudoti fotoaparatą ir mikrofoną. Turite spustelėti „ Leisti kartą “.

Išvalykite „Facebook“ vietos istoriją „Android“

„Facebook“ turi „Artimųjų draugų“ savybę, kad jei norite aktyviai veikti, turėtumėte suteikti „ Vietos “ prieigą.

Norėdami jį visiškai išjungti, pereikite prie „ Netoliese esančių draugų “ ir išjunkite jį. Dabar pasirinkite „ Vietos nustatymai “ ir išjunkite „ Vietos istoriją “, kad išjungtumėte prieigą prie vietos.

Jei norite nurašyti surinktus vietos duomenis, eikite į savo profilį ir bakstelėkite „ Veiklos žurnalai “. Dabar spustelėkite „ filtras “ ir slinkite žemyn, kad pasirinktumėte „ Vietovės istoriją “. Eikite į priekį ir pasirinkite „ Išvalyti vietos istoriją “.

Išjunkite kontaktų įkėlimą iš „Android“

Norėdami išjungti „Facebook“ programos įkėlimus, pereikite prie meniu ir slinkite žemyn, kad surastumėte „App Settings“ ir pasirinkite jį.

Dabar išjunkite parinktį, kuri nurodo „ Nuolatinis adresų įkėlimas “. Paleidžiamas langas „Visi kontaktai, kuriuos jūs anksčiau įkėlėte čia“ bus rodomas, ir turite pasirinkti „ Išjungti “.

„Facebook Lite App Contact“ Dalintis

Žmonėms, kurie naudoja „Facebook Lite“ programą, galite pereiti į meniu ir tada slinkti žemyn, kad surastumėte „ Nustatymai “ ir pasirinkite jį. Čia yra 3 dalykai. Pirma, išjunkite „Kontaktų įkėlimą“ ir atlikite tą patį „ Skambučių ir teksto istorijos įkėlimas “. Dabar pasirinkite „Importuoti kontaktai“ ir bakstelėkite „Išvalyti importuotus kontaktus“ ir palieskite „ Gerai “.

Deja, „ Facebook“ „lite“ programoje nėra tokios veiklos funkcijos. Todėl negalite nurašyti vietos duomenų. Norėdami tai padaryti rankiniu būdu, atidarykite „Facebook“ bet kurioje naršyklėje ir atlikite veiksmus, paminėtus „Android“ programoje „Android“.

Patikrinkite „Messenger“ programų leidimus „Android“

Šios programos tikslas yra valdyti visus pokalbius ir skambinti savo draugams. Paprastai jis prašo leidimų, tokių kaip Kalendorius, Fotoaparatas, Adresinė, Vieta, Mikrofonas, SMS, Saugojimas ir Telefonas. Kitais sutikimais jis nori perskaityti jūsų Paslaugų pranešimus ir pradėti fone. „Messenger“ programa taip pat suteikia galimybę pakeisti numatytąją pranešimų programą. Ji taip pat prašo sinchronizuoti visus kontaktus, kad galėtumėte rasti draugų, kurie yra „Messenger“. Galite bendrauti su jais SMS žinute, kad ši programa būtų kaip numatytoji SMS pristatymo programa.

Jei norite patikrinti leidimus, eikite į „Settings“ ir pereikite prie „Application manager“ ir ieškokite „Facebook Messenger“ programos. Pagrindiniai leidimai, kuriuos turite suteikti, yra „ Saugojimas “ čia. Galite išjungti visus kitus prieigos leidimus ir pasirinkti „ Leisti kartą “, kai veikia. Jis pasirodys savaime, kai programai reikės konkrečios prieigos. Kartais, kai norite bendrinti vaizdą ar vaizdo įrašą arba pradedant vaizdo skambutį su draugu, programa paprašys leidimo.

Sustabdyti „Android“ SMS integraciją

Jei nustatėte numatytąją SMS programą „Messenger“, o ne „Android“ pranešimo programą, laikas pakeisti dabar.

Eikite į savo profilį, slinkite žemyn ir bakstelėkite „ SMS “. Jei norite išjungti jį kaip numatytąją SMS programą, perjunkite jį išjungti.

Išjungti kontaktų sinchronizavimą su „Facebook“

Jei norite išjungti kontaktų sinchronizavimą, eikite į savo profilį ir slinkite žemyn, kad pasiektumėte „ Žmonės “ ir bakstelėkite jį.

Dabar pasirinkite „ Sinchronizuoti kontaktus “ ir paklausite apie „ Visų kontaktų pašalinimas ir sinchronizavimo nutraukimas? „Jei norite pašalinti kontaktus ir sinchronizuoti, bakstelėkite„ Gerai “.

Sustabdyti „Facebook Messenger Lite“ kontaktus Sinchronizuoti

Jei jūs naudojate „Messenger Lite“ programą, atlikite šiuos veiksmus, kad pašalintumėte visus „Facebook“ sinchronizuotus kontaktus. Eikite į profilio skirtuką ir pasirinkite „ Žmonės “.

Dabar išjunkite „ Sync Phone Contacts “. Bus rodomas dialogo langas, kuriame nurodoma, kad „visi jūsų anksčiau sinchronizuoti kontaktai bus pašalinti“ ir bus rodomas „ TURN OFF “.

Sustabdyti „Facebook“ duomenų rinkimą „Android“

Duomenų gavyba ir rinkimas yra svarbiausias visų ten esančių programų ir paslaugų tikslas. Kai kurie iš jų naudojasi surinktais duomenimis, kad galėtų geriau teikti savo paslaugas, o kai kurie gali nuspręsti parduoti kitoms platformoms tyrimams ir analizei. Duomenys, kuriuos leisime rinkti, arba duomenys, kuriuos mes norėtume įkelti į bet kurią platformą, gali būti neigiami prieš vartotoją. Dabar imkite savo veiksmus ir saugokite visus daiktus, kurie gali sukelti duomenų vagystę ir „Facebook“ duomenų privatumo pažeidimą.

Ankstesnis Straipsnis

Kaip atsisiųsti aukštos kokybės Instagram nuotraukas į kompiuterį

Kaip atsisiųsti aukštos kokybės Instagram nuotraukas į kompiuterį

Facebook „Twitter“ Pinterest WhatsApp Telegrama Atsisiųsdami Instagram nuotraukas iš paskyros, galite pastebėti, kad atsisiųstos nuotraukos yra žemos kokybės, o vaizdo aukštis ir plotis yra modifikuoti. Ypač fotografams, norintiems atsisiųsti savo darbą iš Instagram paskyros, galite pastebėti, kad didelis vaizdo kokybės ir net vaizdo dydžio skirtumas (aukštis ir plotis). Geros naujienos y...

Kitas Straipsnis

8 Geriausios „iPhone WiFi“ priemonės ir tinklo analizatoriaus programos

8 Geriausios „iPhone WiFi“ priemonės ir tinklo analizatoriaus programos

Yra „iOS“ skirtų programų, kurios gali analizuoti „WiFi“ tinklą, „Scan WiFi“ kanalus, analizuoti tinklą ir tt Šie „iPhone WiFi“ įrankiai taip pat veikia kaip „WiFi“ kanalų skaitytuvas, suteikiantis prieigą prie tinklo realiuoju laiku. „WiFi“ tinklo analizatoriaus programa gali analizuoti kanalą ir leisti pasirinkti mažiausiai perkrautą kanalą, kad prijungtumėte įrenginį maksimaliam našumui. Kompiuterių vartotojams yra „Windows 1...